C’est moi!

IMG_9222.JPG

For ganske nøyaktig 1 år sidan fekk eg tilgang på ti gangar større lagringsplass enn eg har hatt tidlegare. Endeleg har eg fått oversikt over mitt klesarkiv og det har resultert i omtrent null shopping siste året og mange gamle skattar har kome fram i lyset. Antrekket eg har på meg er frå 15 til 5 år gamalt. Med unntak av skoa frå New Balance; dei har gått på ekstrem rotasjon siste 1,5 året.

Gensar: Raf Simons
Bukse: Acne Studios
Jakke: seconhand
Veske: Manhattan Portage
Sko: New Balance 990
Solbriller: Moscot

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s